Zenész Börze - A Zenész portál

Hamarosan újra Budapest Music Expo

"Október 7-9. között a HUNGEXPO területén kerül megrendezésre a 11. Budapest Music Expo. Az INTERTON Group 150 négyzetméteres standján idén is sok meglepetéssel és akciókkal találkozhatnak az érdeklődők.

A meglepetésről egyelőre csak annyit, hogy egy QSC újdonságot fogunk a standunkon bemutatni. Hamarosan többet is elárulunk. Akciók tekintetében sem lesz hiány a standunkon. A kiállítás ideje alatt kedvezményesen vásárolható meg a Yamaha TF sorozat minden tagja, a készlet erejéig. Ezenkívül a standunkon most először debütálnak majd az amerikai Heil Sound mikrofonjai, melyekre szintén egyedi kedvezményeket biztosítunk, valamint egy őrületes High End Systems akcióval is kedveskedünk az érdeklődőknek.

Az akcióról további részleteket az alábbi linken tudhat meg: http://intertongroup.com/hirek/interton-group-akciok-budapest-music-expo-2016

Standunkon kipróbálhatják a High End Systems fényvezérlő pultjait és fényeit, a QSC TouchMix keverőpultot és megismerkedhetnek a Yamaha digitális keverőpultjaival is. A prémium kategóriás d&b audiotechnik hangsugárzóit és erősítőit, illetve az Eurotruss truss elemeit és színpadelemeit is testközelből szemlélhetik meg a látogatók. Összegezve, a d&b audiotechnik, Eurotruss, Heil Sound, High End Systems, QSC és Yamaha eszközeivel találkozhatnak majd standunkon az érdeklődők. A termékek összeállításnál igyekeztünk a rental cégek igényeihez is szorosan igazodni.

Standunkon idén is teret adunk a játéknak: az „INTERTON KVÍZ” kitöltésével INTERTON Egyetem, QSC, Yamaha, Heil Sound és d&b audiotechnik logóval ellátott ajándéktárgyakat sorsolunk ki a helyes megfejtők között. A játékra a hostess lányainknál lehet majd jelentkezni, a sorsolásra pedig a rendezvény után kerül sor. Bízunk benne, hogy sikerült kedvet csinálnunk ehhez a nívós eseményhez. Találkozzunk a kiállításon!

Standszámunk: G7

Bővebb információ a kiállításról: http://www.budapestmusicexpo.com/

Amennyiben kérdése van, kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

INTERTON Group

Tel.: +36 1 371 2040

E-mail: info@intertongroup.com "

forrás: intertongroup.com